Hodnocení blogů

16. září 2013 v 17:28 | S. |  Hodnocení blogů
Ahojky..
Rozhodla jsem se že budu hodnotit blogy..:D
Když budete chtít ohodnotit blog tak mi klidně napšte pod tento
článek do komentářů nebo na mail sarinecka2002@seznam.cz..
No nebudu to prodlužovat..Tady je hodnocení 1.blogu...

Ande-musik-evight.blog.cz

Tenhle blog se mi moc nelíbí..
Tady je hodnocení..
Dess-7/10..Design se mi moc nelíbí,není to můj styl..Ty body jsou za to že se mi zdá složitý a určitě dal práci:)
články-8/10
Admins-9/10..Znám i lepší..
Celkem-24/30
Já vím nic mooooc...
Doufám že na mě adminka blogu není naštvaná!!
Prostě to není můj tip blogů..
Jak už jsem napsala kdo chce ať mi písne já mu blog klidně
ohodnotím..:))
Mějte se hezky..
Papa:**
S.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Ellie Ellie | Web | 21. září 2013 v 17:13 | Reagovat

Blog nenalezen:P
Zajímalo by mě, jaký máš názor na můj blog:D

2 Pinkie Pinkie | Web | 22. září 2013 v 14:42 | Reagovat

Hele, mohla bys prosím ohodnotit můj blog? Vím že dess bude hodnocen 1/10 ale co :D

3 Kate Černobílá Kate Černobílá | E-mail | Web | 22. října 2013 v 16:05 | Reagovat

Hm, tenhle článek je dosti zajímavý, tak si říkám, jestli by nebyla zajímavá zkušenost si dát blog také zhodnotit...adresu najdeš v odkazu za jménem komentátora...
Je to spisovatelský blog, takže prosím, pokud se nevěnuješ povídkářství, zaměř se na obecnou rubriku, ačkoli některé články tam jsou poněkud staré (teď bych to napsala jinak, myšleno)...

4 hogreta hogreta | E-mail | Web | 31. října 2013 v 23:22 | Reagovat

Ahoj, líbí se mi, že hodnotíš opravdu tak, jak to cítíš, ne tak, aby ses autorce blogu zavděčila. Proto budu ráda, když zhodnotíš i můj blog:)

5 Smithe921 Smithe921 | E-mail | Web | 30. května 2014 v 22:21 | Reagovat

is elocon a steroid cream kgcbcddcfceaafbe

6 Pharme102 Pharme102 | E-mail | Web | 31. května 2014 v 13:17 | Reagovat

Very nice site!

7 viagra viagra | E-mail | Web | 6. června 2014 v 4:52 | Reagovat

Hello!

8 Smithf575 Smithf575 | E-mail | Web | 10. července 2014 v 2:14 | Reagovat

Hi there would you mind letting me know which webhost you're utilizing? I've loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good web hosting provider at a honest price? Thanks a lot, I appreciate it! fdbeafekgbdcdgad

9 Smithb338 Smithb338 | E-mail | Web | 14. července 2014 v 1:22 | Reagovat

Magnificent website. Lots of useful information here. Im sending it to some friends ans also sharing in delicious. And obviously, thanks for your sweat! adaacgeefekbbeed

10 Smithb342 Smithb342 | E-mail | Web | 18. července 2014 v 3:09 | Reagovat

Please add more movies related to cooking if you have, because I wish for to learn more and more about all recipes of cooking. kageekdddagafebk

11 Smithk16 Smithk16 | E-mail | Web | 22. července 2014 v 1:31 | Reagovat

Thanksamundo for the post.Really thank you! Awesome. bfdebgcckdfcefde

12 cialis_dosage cialis_dosage | E-mail | Web | 10. července 2015 v 20:58 | Reagovat

I'm extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one nowadays..

13 cialiscialis cialiscialis | E-mail | Web | 5. srpna 2016 v 19:56 | Reagovat

I have recently started a site, the info you provide on this website has helped me tremendously. Thanks for all of your time &amp work. The achievements of an organization are the results of the combined effort of each individual. by Vince Lombardi.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
DĚKUJI ZA VAŠÍ NÁVŠTĚVU A DOUFÁM ŽE PŘIJDETE ZASE:D